L'Ítaca projectarà «L'Endemà» amb la presència d'Isona Passola

Aina Font Torra
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:55h

La cineasta Isona Passola, autora de 'L'endemà', serà a l'Ítaca el proper dilluns 11. Foto: ACN.


Isona Passola s'ha passejat per tot el territori català per presentar el seu darrer treball, "L'Endemà", un documental que segons la mateixa directora, "vol donar arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals informades" sobre la independència de Catalunya.

Aquest cop la cineasta barcelonina visitarà al bar manresà Ítaca el proper dilluns 11 de maig a les vuit del vespre per, un cop haver projectat el film, conduir un col·loqui per parlar sobre els temes que s'hi han tractat.  

Tot i que es tracta d'una activitat gratuïta, els organitzadors de l'acte donen l'opció de reservar taula amb antelació a través del correu electrònic marqueting@grupitaca.cat o a través de l'esdeveniment que han creat al Facebook.

L'ítaca, un suflé que no baixa
Precedit per l'Abbey Road, el bar Ítaca va obrir el novembre del 2012 de la mà de 4 joves que es van embrancar a crear un nou concepte de local on, a través d'una targeta especial, cada client tenia (i té) l'opció de posar-se el tipus de cervesa que volgués d'uns barrils distribuïts per tot el bar. Amb uns inicis força prometedors, després de dos anys i mig és un fet objectiu que l'Ítaca s'ha convertit en el punt de trobada de molts joves manresans.

Tal com afirmen els emprenedors del projecte, "des de l'Ítaca hem intentat sempre fer disfusió de diferents actes culturals com ara exposicions, projeccions de peces audiovisuals així com també concerts d'alguns artistes musicals de la ciutat, des de DJ's fins a grups musicals". Tot i així, l'acte de dilluns serà el primer d'aquestes característiques, ja que "el que ens proposem és que sigui una activitat de caràcter més bidireccional, on també busquem la interacció del públic durant el col·loqui", afirmen.