Pel pont de maig, Festa Major a Castelladral

Les activitats començaran el dia 1 i s'acabaran el dia 3 amb un ball popular

Redacció
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:13h
Els dies 1, 2 i 3 de maig se celebra la Festa Major de Castelladral. Els actes començaran aquest divendres amb una botifarrada popular que es durà a terme a partir de les nou del vespre.

El dissabte els actes s'iniciaran a les quatre de la tarda amb un partit de futbol infantil, seguit d'un partit entre solters i casats. A les set hi haurà xocolatada i, a dos quarts de deu del vespre es farà el sopar popular del Tercer Tast de Truites elaborades pels veïns de Castelladral. Les truites seran de 12 ous i el preu per participar en l'activitat és de 15 €. Les inscripcions i reserves es poden realitzar trucant al 93 8695311. Després del sopar hi haurà un concert amb el grup Set Vetes i Les Absentes-Folk a l'Obaga.

El diumenge dia 3 de maig, a les dotze del migdia es farà la missa a l'església de sant Miquel, seguida d'una ballada amb els gegants de Navàs i l'aperitiu popular.

A les sis de la tarda, un ball popular amb Jordi Soler posarà punt i final a les jornades festives, on es farà el sorteig d'una magnífica panera. Durant tot el dia hi haurà un castell inflable per la mainada.