Calders ja està a punt per la segona sardinada popular

Redacció
30 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:24h
La segona edició de la sardinada popular se celebrarà al Mirador de Calders.
La segona edició de la sardinada popular se celebrarà al Mirador de Calders. | MengemBages.

La segona edició de la sardinada popular se celebrarà al Mirador de Calders. Foto: MengemBages.


Amb l'arribada del bon temps MengemBages i el Bar el Mirador de Calders organitzen la segona sardinada popular de Calders. Des de fa dos anys la cooperativa Frescoop, a través de la seva marca mengemBages, ofereix un servei de peixateria setmanal per a tots els veïns i veïnes de la població. La parada s'ubica davant del Bar el Mirador.

L'any passat, per celebrar que els veïns de Calders podien disposar de peix fresc sense haver de sortir del poble, es va organitzar la primera sardinada popular. Enguany, coincidint amb l'arribada del bon temps s'organitzarà la segona edició de la sardinada a la Terrassa del Mirador de Calders. Serà avui dijous dia 30 a partir de dos quarts de nou del vespre i es podran menjar les sardines pel simbòlic preu de 2€.

Millores en el servei
La sardinada coincideix amb les millores en el servei que rebran les veïnes i veïns de Calders, que podran encarregar de forma prèvia el peix fresc, que se serveix degudament envasat al buit, i passar-lo a buscar a partir dels dijous pel bar restaurant El Mirador.