Èxit d'assistència en la 13a trobada d'intercanvi de plaques de cava

Redacció
29 d'abril del 2015
Actualitzat a les 18:28h
Imatge de la jornada que es va celebrar el passat diumenge.
Imatge de la jornada que es va celebrar el passat diumenge. | CiM.

Per tretzè any consecutiu, l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet, va organitzar aquest passat diumenge 26 d'abril la trobada anual per a col·leccionistes de plaques i amants del cava.

A quarts de nou del matí ja hi havia les primeres parades muntades: les dels expositors i venedors de plaques i tots els elements necessaris per tenir les plaques ben endreçades i organitzades.

Cap a les dotze del migdia ja havien passat pel recinte de Cal Soler més de 500 persones, superant els visitants de l'any passat, que començaven la visita i intercanvi amb un bon entrepà de botifarra i una copa de cava, gravada amb el logotip de l'entitat i la data de la trobada.

La placa commemorativa d'enguany va anar dedicada a l'antic edifici de l'Ateneu, reconvertit i estrenat fa pocs dies com a nou eix cultural santvicentí, que aplega la biblioteca, l'auditori i diverses sales de lectura i de treball. 

Com a novetat, i que seguirà en properes edicions, es va presentar el cava semi sec i rosat d'Artium, encunyat amb la darrera placa i de la col·lecció "bombolles" de color blau marí, que va gaudir de gran èxit entre els assistents.