El CF Santpedor celebra divendres el dinar del centenari

S'espera vora cent persones en un dels actes centrals d'aquest aniversari

Redacció
29 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:01h
Prop d'un centenar de persones participaran aquest divendres al dinar del Centenari del CF Santpedor, l'acte central d'un any d'activitats per commemorar els 100 anys del club al poble que se celebren aquest 2015. El dinar amb la presència de l'alcaldessa de Santpedor, Laura Vilagrà, i  els presidents del club, Isidoro Matas i de la comissió del Centenari, Antonio Ramos, permetrà reunir sota el mateix sostre exjugadors, expresidents i persones vinculades al club en algunes de les diferents dècades.

La festa del l'1 de maig, es presenta com un dia per a recordar les persones vinculades al club amb aquest dinar de germanor que va precedit de tota una matinal d'activitats. A les 9 se celebra una missa en record dels exjugadors que ja no hi són. També al camp de futbol fins a mig matí es farà un esmorzar popular i un partit dels veterans del Santpedor contra un combinat dels veterans del Terrassa. A les 14h es farà el dinar de germanor a la carpa del restaurant Ramon i a la tarda un ball per a gent gran a Cal Llobet. La comissió organitzadora entén que aquest és un dels actes "més institucionals i alhora entranyables perquè reuniran en un dinar un munt de gent que ha compartit moltes hores i que tenen en comú el CF Santpedor". Hi assistiran persones "que han col·laborat o jugat amb el club en diferents dècades i hi ha gent que aprofita el pont i ve des de Canàries, València... des de diferents llocs". 

Però aquesta jornada no només vol ser un dinar de records sinó que "volem que cadascun dels actes que estem celebrant en aquest any estigui obert a tot el poble" i en aquest sentit el camp de futbol tindrà una matinal amb futbol, esmorzar i moltes ganes que la gent "vingui a passar-s'ho bé amb nosaltres", reblen des de la comissió del Centenari. 
 

Programa d'actes del dinar de divendres

Programa d'actes del Centenari

Arxivat a