Detinguts dos joves amb una bossa de mà sostreta

Els fets van succeir el divendres passat al vespre

Redacció
27 d'abril del 2015
Actualitzat el 06 de juny a les 9:52h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir la tarda d'aquest passat divendres 24 d'abril dos individus a qui van imputar un delicte de robatori amb força i/o escalament.

Els fets  van ocórrer als voltants de les vuit del vespre, quan una patrulla va veure com dos joves corrien cap a la Carretera del Pont de Vilomara provinents d'un camí que porta a uns horts.

Els agents, que  van reconèixer els joves com a posseïdors de  nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni,  van apreciar que tots dos amagaven alguna cosa sota la roba. 

Un cop identificats va resultar que un d'ells ocultava una bossa de mà sota la dessuadora i l'altre amagava un moneder amb documentació a nom d'una senyora. 

Contactada la senyora des de la central del 092, aquesta va afirmar que algú li havia sostret la bossa que tenia  a l'interior de la caseta de l'hort.    

Fetes les comprovacions pertinents es va verificar que no es podia accedir a l'hort esmentat sense saltar la porta o la tàpia que tancava el perímetre, motiu pel qual van imputar els dos joves , un de 21 i un altre de 23 anys, tots dos amb domicili a Manresa, un delicte de robatori amb força i/o escalament.