Més de 150 treballs al Concurs Literari de Sant Jordi de Navàs

Acte de lliurament dels premis a la Biblioteca de Navàs.
Acte de lliurament dels premis a la Biblioteca de Navàs. | AjNVS
Redacció
25 d'abril del 2015
Actualitzat a les 21:07h

Acte de lliurament dels premis a l'Escola de Música de Navàs. Foto: AjNVS


Més de cent cinquanta treballs literaris s'han presentat al primer Concurs Literari de Sant Jordi de Navàs, organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca, l'Institut Escola Sant Jordi i l'Escola Diocesana de Navàs. Aquest dissabte, s'ha donat a conèixer el veredicte del jurat i s'ha fet el lliurament de premis a l'auditori de l'Escola de Música. L'acte l'ha presidit la regidora d'Atenció a les Persones Raquel Rodríguez i alguns membres del jurat.

El veredicte ha concedit premis a Clàudia Serra (La primavera), Jana Ribera (La princesa i el drac), Laia R. Carnero (La bruixa pirula i la Mariona), Laia Rodríguez (El bosc encantat), Clara Rodríguez (Thor), Oriol Catllà (Aprenent de somnis), per alumnes de primer a sisè de Primària.

Per les categories de Secundària, els premiats han estat Marta Pujolar (El buit), Laura Ballosta (Esperit lliure), David Màrquez (Entre la vida i la mort), Joana Bertran (Núvols), Xavier Mas (Quatre barres) i Carla Santmiquel (El món està ple de bombolles).

En l'apartat d'adults, la categoria de prosa l'ha guanyat Genís Rovira (la compra del mes), i en segon lloc Josep Santasusana (El lloro d'en literal). En poesia el primer classificat ha estat Miquel Coll Fontanet, i el segon s'ha declarat desert.

L'orquestra de l'Escola de Música, dirigida per Francesc Espona, ha interpretat tres temes musicals, Rude, Happy i Titanium, per amenitzar l'esdeveniment, que ha omplert l'auditori de públic.

Els membres del jurat que han valorat els treballs són Rossend Sellarés, Isaac Guilà, Anna Comellas, Enrique Arteaga i Joan Ribet. Tots els treballs estan exposats a la Biblioteca i properament es podran llegir a la pàgina web del Raig.