El Kanal d'Artés acull la «Quinzena de l'estudiant»

Amb una exposició d'estudis i una xerrada sobre la Formació Professional

Redacció
23 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:25h
Fins el dia 29 d'abril, l'àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Artés ha organitzat la 'Quinzena de l'estudiant', amb una exposició d'estudis al Casal de Joves El Kanal, i una xerrada sobre la Formació Professional.

L'Exposició d'Estudis al Kanal es podrà visitar fins al dia 29 d'abril. A l'exposició es podrà accedir a tota la informació dels graus, les universitats, els batxillerats, les notes de tall, les ponderacions... A més a més hi haurà un dinamitzador per assessorar i orientar el visitant. L'exposició estarà oberta totes les tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20h.

A més a més, el proper dilluns 29 d'abril a 2/4 de 9 del vespre a la sala d'actes de Cal Sitjes tindrà lloc la xerrada 'Formació Professional: Una opció d'èxit' amb l'objectiu de mostrar que els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, així com els PCI's i la FP en general, són una sortida molt vàlida per a aquells estudiants que no vulguin cursar estudis universitaris. La xerrada serà a càrrec d'Anna Vila, coordinadora d'FP de l'IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. La xerrada està orientada a alumnes que no tenen clar quina opció triar i també a pares, mares i tutors que vulguin tenir més informació sobre la FP.