El Sant Jordi del Jan i la Júlia i In Crescendo, dijous al Kursaal

Més d'un miler de nens i nenes de P3, P4 i P5 viuran la llegenda al matí, i els guanyadors de la darrera edició del "Oh happy day" presentaran nou disc al vespre

Redacció
22 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:29h
El Jan i la Júlia tornaran a explicar la llegenda de Sant Jordi als infants del Bages.
El Jan i la Júlia tornaran a explicar la llegenda de Sant Jordi als infants del Bages. | MEES

Aquest dijous, diada de Sant Jordi, el Kursaal estarà en plena activitat. Com ja és habitual, al matí el pati del Kursaal acollirà 3 sessions de la Llegenda de Sant Jordi, explicada pels protagonistes del Servei Educatiu del Kursaal, el Jan i Júlia. A les 9 del vespre, concert d'In Crescendo (guanyadors de la darrera edició del concurs de TV3 'Oh happy day') a la sala gran, en què presentaran el seu disc 'Som In Crescendo'. A més a més, les taquilles del Kursaal faran un horari especial i estaran obertes de les 11h a les 13h, a més a més de 18h a les 21h.

Al matí, la llegenda de Sant Jordi per a escolars, explicada pel Jan i la Júlia
Enguany, l'espectacle es podrà veure en 3 sessions i està adreçat als alumnes d'Educació Infantil de les escoles de Manresa (P-3, P-4, P-5). Hi participaran un total de 1.068 nens i nenes, de les escoles Renaixença, Ave Maria, Pare Algué, Oms i de Prat, Sant Ignasi, FEDAC, La Sèquia, Bages i Joviat. Les sessions del matí seran: 9:30h, 10:20h, 11:20h del matí.

A les 9 del vespre, concert amb In crescendo
Demà dijous a les 9 del vespre, la sala gran del Kursaal acollirà la representació del nou disc d'In Crescendo, el grup guanyador de la segona edició del concert televisiu 'Oh happy day', i pel qual queden molt poques entrades a la venda. 

In Crescendo és un grup vocal format per 13 joves d'entre 16 i 24 anys, que es va crear justament per participar al programa Oh Happy Day de TV3. Guiats per un esperit de superació i dedicació excepcionals, es defineixen a través d'un repertori modern i innovador, arranjaments únics i especials, posades en escena enèrgiques, delicades i carregades d'emoció. Lluís Pérez Cansell és el director de la formació.

L'any passat, i el mateix dia de Sant Jordi, el Kursaal ja va acollir un concert de Deudeveu, la formació coral guanyadora de la primera edició d'Oh Happy day; i que va tenir molt bona resposta per part del públic.

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner i Escoles de Música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i per internet.