Latre, Sirex-Mústang i Gala de Circ, al Kursaal per Festa Major

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres 22 d'abril, a partir de les 5 de la tarda

Redacció
21 d'abril del 2015
Actualitzat el 05 de maig a la 13:30h
Carlos Latre
Carlos Latre

La cinquena edició de la 'Gala de Circ', el nou espectacle de Carlos Latre '15 años no es nada' i el concert dels Sirex-Mustang, conformen el cartell de la programació de Festa Major de Manresa que programa el Galliner. Les entrades per aquests tres espectacles es posaran a la venda aquest proper dimecres, 22 d'abril a partir de les 5 de la tarda, a taquilles, i per internet.

L'Associació de Circ La Crica proposa per aquesta propera Festa Major de Manresa la 5a Gala de Circ a la sala gran del Kursaal el dijous, 27 d'agost a 9 del vespre; amb més de mitja dotzena d'artistes de companyies de circ. Es podran veure tècniques com el quadrant coreà, malabars, verticals, equilibris acrobàtics i moltes sorpreses més. El preu de l'entrada és de 10 euros.

D'altra banda, divendres i dissabte, 28 i 29 d'agost a les 9 del vespre a la sala gran del teatre Kursaal podrem veure '15 años no es nada', l'últim espectacle de l'humorista Carlos Latre, que torna al Kursaal amb aquest muntatge que repassa els seus 15 anys de trajectòria artística. El preu de l'entrada serà de 27€ .

El gener de 2010 ja els vam poder veure actuar plegats, i aquesta festa major tornaran al Kursaal els Sírex - Mustang, dos dels conjunts més famosos dels anys seixanta, que romanen en actiu, i fan actuacions conjuntes en els darrers anys. El preu de les entrades serà de 20€.

Espectacles de Festa Major de Manresa

Gala de Circ – Organitzat per l'Associació de Circ La Crica
Dijous, 27 d'agost –21:00h
Sala Gran - Kursaal

L'objectiu és que es pugui veure al Kursaal una mostra dels grans talents del circ d'arreu de Catalunya i contribuir a la tasca de difusió i promoció del circ que es fa des de l'Associació de Circ La Crica i MEES. Veurem quadrant coreà, malabars, verticals, equilibris acrobàtics i moltes sorpreses més.

Carlos Latre – '15 años no es nada'
Divendres, i dissabte, 28 i 29 d'agost – 21:00h
Sala Gran - Kursaal

Després d'una gran gira de 3 anys i més de 350.000 espectadors aplaundint-lo a tots els teatres d'Espanya, el Carlos Latre torna a la càrrega. El showman celebra els seus 15 anys al món de l'espectacle amb un one-man-show més proper i més divertit que mai. '15 años no es nada' posa en escena tots els personatges que l'han acompanyat durant la seva trajectòria en ràdio, cinema, televisió i teatre. 

Humor, imitacions, música i actualitat en un trepidant espectacle en què no es podrà parar de riure. Carlos Latre va actuar per primer cop al Kursaal el febrer del 2013 amb el muntatge 'Yes, we Spain is different' del qual es van fer 4 funcions.

Sirex – Mústang
Dilluns, 31 d'agost – 18:00h
Sala Gran – Kursaal

Aquesta festa major tornaran al Kursaal els Sírex - Mustang, dos dels conjunts més famosos de l'Espanya dels anys seixanta, que romanen en actiu, i fan actuacions conjuntes en els darrers anys.

Els Sirex van néixer el 1959 i van gravar el seu primer disc el 1962. La seva consagració definitiva va arribar el 1965 amb el tema 'La escoba', amb el que van arribar al més alt de les llistes d'èxit i del qual van vendre més de 100.000 exemplars. El juliol de 1965 van actuar a la Monumental com a teloners de The Beatles. Cinc anys més tard van fer una gira per Sud-Amèrica i, malgrat l'èxit, a la tornada van dissoldre la formació, fins que van decidir tornar l'any 1977. La seva primera actuació va ser al festival 'Hasta luego, cocodrilo', celebrat al Palau dels Esports de Barcelona. Des de 1977 fins ara, els Sirex han gravat cinc nous discos i han actuat per tota Espanya. 

Els Mustang, per la seva banda, van néixer el 1960 amb Marco Rossi, Miguel Navarro, Antonio Mercadé, Antonio Mier i Santi Carulla. Al llarg de la seva carrera han gravat 50 discos amb un total de més de dues-centes cançons. Van ser el primer grup espanyol que va actuar en un plató de televisió i introduir a Espanya les cançons de The Beatles. Després d'un breu període de separació, van tornar a tocar junts el 1978 al festival 'Hasta luego, cocodrilo'.