MoiàDeute trasllada les seves demandes a les candidatures de Moià

El document incideix en la necessitat de perseguir les males pràctiques del passat, donar més transparència a l'Ajuntament i seguir amb l'auditoria pel deute

Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:48h
L'associació MoiàDeute ha fet arribar a les dues candidatures que es presentaran a les properes municipals de Moià el proper 24 de maig, ERC i CiU, un document d'onze punts amb les seves demandes. En la mateixa nota s'apunta que MoiàDeute farà seguiment de la inserció d'aquests punts al programa electoral de cadascuna de les candidatures.

Seguint amb la seva activitat, les demandes de MoiàDeute fan incís en la necessitat de depurar responsabilitats amb els responsables del deute actual de l'Ajuntament i posar totes les eines per quantificar-lo. El document també fa menció en el seguiment de l'Auditoria Ciutadana i en la necessitat de desenvolupar eines de participació i transparència per a què fets com aquests no es tornin a produir.

Finalment, les demandes de MoiàDeute també parlen de l'elaboració del POUM i del ROM i de l'aprovació dels pressupostos de l'Ajuntament, i la necessitat que es portin a terme de manera curosa i dins dels terminis establerts.
 

Propostes de MoiàDeute

Arxivat a