CrossFit Manresa comença a entrenar els corredors més espartans

Al llarg de tres hores s'ha dut a terme un circuit d'obstacles i proves de força i resistència per preparar a totes les persones que participaran a l'Spartan Race de Madrid

Aina Font Torra
18 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:44h
Una de les proves ha estat la d'escalar un mur de pedra.
Una de les proves ha estat la d'escalar un mur de pedra. | AFT.

El crit d'"Aroo" no ha parat de sonar durant la jornada d'entrenament que s'ha dut a terme aquest matí al voltant de les instal·lacions del gimnàs CrossFit situat a Sant Fruitós de Bages. Un crit de guerra espartà que ha donat el tret de sortida a un entrenament especialment pensat per a totes aquelles persones que tenen la intenció de participar a l'Spartan Race que se celebrarà el proper 30 de maig a Madrid.

Amb l'ajuda i sota el lideratge dels entrenadors i coaches Jonatan Cañada, Sylvie Geraldine i Manel Reyes, la cinquantena de participants que s'han aplegat al municipi bagenc han dut a terme proves d'esforç (com la de caminar amb els braços a través d'un pont de barres), de resistència (dur, al llarg de 3 quilòmetres, un pneumàtic de cotxe mentre es corria) i d'equilibri (passar per llocs extremadament estrets sense posar els peus a terra), tot barrejant-hi les proves en equip i el bon humor.

Jonatan Cañada, entrenador de Crossfit, Spartan SGX i Anti Gravity explica que aquest any es va decidir fer aquest entrenament oficial amb la col·laboració de Reebok i d'Spartan Race internacional per "donar a conèixer aquest tipus de prova". Amb l'expressió visiblement satisfeta, Cañada ha expressat que la trobada "ha estat tot un èxit perquè cada vegada veiem que hi ha més gent interessada en córrer aquest tipus de cursa que té l'atractiu dels obstacles, la dificultat i la força".

La prova que s'ha dut a terme avui ha estat, a més, per donar a conèixer les instal·lacions i els horaris d'entrenament d'aquest gimnàs [CrossFit Manresa] que es va innaugurar el passat mes de febrer. I és que una de les activitats que s'ofereix és la d'un entrenament personalitzat per superar l'Spartan Race de Madrid. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fuitós, a més, es facilitarà l'ús de les piscines municipals per completar l'entrenament d'aquest tipus de disciplina esportiva que cada cop està agafant més adeptes.