Althaia acull una jornada de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica

Es tracta de la Jornada anual d'Hospitals Comarcals de la Societat Catalana d'aquest tipus de cirurgia

Redacció
17 d'abril del 2015
Actualitzat a les 14:48h
La sala d'Actes de l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa acollirà dissabte, 18 d'abril, la Jornada d'Hospitals Comarcals de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica que enguany organitza el servei d'aquesta especialitat de la Fundació Althaia.

La jornada es dividirà en tres taules rodones. En la primera s'analitzaran les actualitzacions i novetats en l'àmbit de la reconstrucció mamària després d'un càncer i en la segona es tractarà l'abordatge dels tumors de pell i les ferides cutànies. Per últim, la tercera taula, estarà dedicada a la cirurgia estètica. Les ponències aniran a càrrec de professionals especialistes de l'Hospital de Terrassa, l'Hospital Josep Trueta de Girona, l'Hospital de Bellvitge, l'Hospital Germans Trias i Pujol, el Policlinic SUN (Itàlia), la Clínica Planas, l'Hospital de Mataró, la Quirón-Teknon i la Clínica del Vallès.

La jornada arrencarà a les 9 del matí amb la inauguració en la qual hi prendran part el Dr. Ignasi Carrasco, Director Assistencial d'Althaia; el Dr. Manel Romaní, President de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica; i la Dra. Elena Martí, Cap de la Secció de Cirurgia Plàstica d'Althaia.
 

Programa de la jornada