La penya Fora Dubtes clama contra el fitxatge d'Alfred Julbe

Recorden les topades del tècnic amb el club manresà i Chichi Creus a la dècada dels 90

per Xavier Sucarrats Palà , Manresa, 17 d'abril de 2015 a les 00:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La incorporació d'Alfred Julbe per a treballar amb joves jugadors de la pedrera de La Bruixa d'Or no ha deixat ningú indiferent. Qui més s'ha fet notar és la penya Fora Dubtes, que s'oposa frontalment a aquesta incorporació i en demana l'acomiadament fulminant. Les topades dialèctiques contra el club manresà i Chichi Creus fa més de quinze anys continuen a la retina d'aquests aficionats.

Primer, a través del perfil personal de diversos membres d'aquest grup a Facebook i després una nota de premsa, Fora Dubtes mostra la seva opinió contrària a l'arribada de Julbe a Manresa. La penya manresana inicia el seu escrit amb un reguitzell de crítiques a Bàsquet Manresa i Josep Vives com poden ser la incorporació de Pedro Martínez, la contractació de l'anterior director esportiu, Pere Capdevila, o una política de fitxatges que ha portat nombroses entrades i sortides de jugadors al Nou Congost. Però tots aquests fets són "perdonats" per Fora Dubtes. On se'ls acaba la paciència és amb Julbe, de qui recorden les topades dialèctiques de l'entrenador amb el club manresà a la dècada dels 90 o el menyspreu vers la figura de Chichi Creus. Fora Dubtes, sempre en la seva nota, ho qualifica com "una falta de respecte greu" cap al soci. Aquests seguidors no en tenen prou amb unes possibles disculpes públiques del tècnic i en demanen l'acomiadament.


La nota culmina amb la preocupació que Fora Dubtes té sobre el futur del club alhora que en desitja la permanència a la lliga Endesa.
 

Queixa formal de Fora Dubtes

 

Participació