CiU presenta la seva llista de Sant Mateu de Bages a Valls

Redacció
14 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:57h
Pere Ribera dirigint-se als assistents a la presentació.
Pere Ribera dirigint-se als assistents a la presentació. | CiU

Pere Ribera dirigint-se als assistents a la presentació. Foto: CiU


El teatre de Valls de Torroella ha acollit aquest dissabte la presentació de la candidatura de CIU per Sant Mateu de Bages, encapçalada per l'actual alcalde, Pere Ribera. L'acte, al qual han assistit unes 200 persones, ha comptat amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, David Bonvehí, i ha rebut el suport dels alcaldes del Mig Cardener –Sant Joan de Vilatorrada, Súria i Callús- i del cap de llista de la federació a l'alcaldia de Cardona. 

L'encarregada d'obrir l'acte ha estat la candidata suplent de la llista, la jove Elena Hernández, de 19 anys, que ha definit l'alcaldable com a "un polític en majúscula, d'aquells que han dignificat la feina d'una classe política que ha passat per moments molt delicats per culpa d'uns quants que no són, de cap manera, representatius de l'esperit de servei que el Pere ha practicat des de sempre". 

Pere Ribera, que ha presentat un a un tots els membres de la seva candidatura, ha volgut deixar clar que es presenta "per setena vegada" amb "el millor equip que pot tenir l'ajuntament de Sant Mateu". Durant la seva intervenció, Ribera ha defensat la gestió desenvolupada durant els darrers anys, especialment en els aspectes com la transparència i el procés de transició nacional pels quals ha estat criticat des de sectors oposats a la candidatura de la federació nacionalista. Pere Ribera ha defensat la "impecable" gestió que s'ha fet des de l'ajuntament i ha animat la candidatura Alternativa pel Municipi "a ser transparents en tot", principalment a no tenir por d'explicar als electors quina és l'opció política que defensen perquè la "transparència es practica, no només es predica". 

Pere Ribera ha agraït també el suport dels alcaldes del Mig Cardener -Enric Vall de Vilaramó, alcalde de Callús; Gil Ariso, Alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, i Josep Maria Canudas, alcalde de Súria- "amb els quals hem desenvolupat projectes conjunts que ens han beneficiat a tots".