Pel pont de maig, recorre el Llobregat en bicicleta

Mbici ha organitzat una sortida de tres dies consistent en 216 quilòmetres

Redacció
14 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:51h
L'entitat Mbici proposa, pels amants de la naturalesa i de l'esport, una sortida de tres dies que recorrerà, diuen "l'espina central de Catalunya: el riu Llobregat". Amb un itinerari que baixarà de les Fonts de Castellar de n'Hug i arribarà fins al delta del Prat de Llobregat, es resseguirà un riu lligat íntimament a les vides de les societats que, des de la prehistòria fins a l'actualitat, n'han fet ús i n'han alterat o preservat els seus atributs.

La sortida, que constarà de 216 quilòmetres, contemplarà la visita d'ermites romàniques, colònies tèxtils, mines i aiguamolls.

Per tant, qui encara no tingui plans pel pont de maig (dies 1, 2 i 3) pot inscriure's a aquesta sortida a través del correu [email protected] o trucant al 938725828 abans del 27 d'abril.

El preu de l'excursió és de 145 euros i hi inclou allotjaments a Berga i Manresa, àpats, refrigeri, guiatge, visita a una colònia industrial i assistència tècnica. En el cas que algun menor d'edat s'apuntés a l'activitat, el preu que haurà de pagar serà de 72 euros.