Dotze centres educatius participaran en l'Inter-IES 1r d'ESO

Redacció
14 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:43h
Imatge de l'INTER-IES del 2010.
Imatge de l'INTER-IES del 2010. | CAM.

Imatge de l'INTER-IES del 2010. Foto: CAM.


L'Estadi Municipal d'Atletisme El Congost viurà, aquest dimecres 15 d'abril al matí, la novena Final del Campionat d'Atletisme Inter-IES 1r d'ESO que, sota l'organització del Club Atlètic Manresa (CAM)reunirà a dotze centres de secundària de tot el Bages, set de Manresa i cinc de la resta de la comarca. Segons els organitzadors, aquesta edició "és la més nombrosa en participació de totes les que hem viscut".

Aquesta iniciativa, que comptarà amb la participació d'alumnes de la Joviat, la Salle, l'IES Pius Font i Quer, l'IES Lacetància, l'IES Lluís de Peguera i l'IES Cal Gravat, de Manresa, i amb l'IES Llobregat (Sallent), el Paidos i el Gerbert d'Aurillac (Sant Fruitós de Bages), el Quercus (Sant Joan de Vilatorrada) i l'IES D'Auro (Santpedor), vol apropar l'atletisme als estudiants. I és que des de l'any que es va iniciar (curs 2006/07) i tal com afirma el CAM "ja ha aportat un bon nombre de joves atletes a la pràctica d'aquest esport".

El programa de competició serà: 60 metres llisos, 60 metres tanques, Salt de Llargada, Llançament de Pes, 500 metres llisos, 4x60 metres i 4x200 metres.