L'art i la cultura omplen l'agenda dels Amics de l'Art Romànic

Una conferència sobre el pintor Josep Vila Closes i una visita a les Torres de Fals són els dos actes programats per aquest mes d'abril

Redacció
13 d'abril del 2015
Actualitzat a les 9:57h
Els dies 17 i 19 d'abril estan especialment marcats a les agendes dels de l'Associació d'Amics de l'Art Romànic del Bages. I és que es duran a terme dues activitats que tenen el focus posat en l'art, la cultura i el patrimoni de la comarca. 

El divendres 17 a les set de la tarda, el local de l'entitat rebrà el llicenciat en Història de l'Art Pere Sobrerroca, que glossarà una conferència dedicada al pintor manresà Josep Vila Closes. Sota el nom de "Josep Vila Closes: Els llocs viscuts i els llocs pintats" Sobrerroca repassarà la trajectòria de l'artista que justament demà farà 10 anys que es va morir.

Per altra banda, el diumenge dia 19 es durà a terme una sortida a les Torres de Fals per visualitzar-ne la seva conservació i els perills de la situació en què es troba aquest patrimoni cultural. 

La sortida, que s'iniciarà a un quart de deu del matí des de la Plaça Infants de Manresa (es requeriran cotxes particulars per arribar fins a les Torres de Fals) està organitzada per l'entitat en qüestió però també per l'Associació Cultural Recreativa de Fals i el Centre d'Estudis del Bages, i també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Fonollosa.

Per inscriure's a l'activitat cal trucar al 938736965 o enviar un correu electrònic a aarb@aarb.cat abans del dijous 16.