En marxa el VIII Concurs Sons de la Mediterrània

La final del concurs tindrà lloc en el marc de la 18a Fira Mediterrània

Redacció
10 d'abril del 2015
Actualitzat el 05 de maig a la 13:29h
Ja està oberta la convocatòria de la vuitena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçat a noves propostes d'artistes i grups que facin música d'arrel, i organitzat per la Fira Mediterrània, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. S'hi poden presentar propostes fins al proper 31 de maig registrant-se a www.concurssons.cat.

De totes les propostes presentades, el jurat en triarà quatre que actuaran en directe a la final, en el marc de la 18a Fira Mediterrània de Manresa. Enguany, com a novetat, els finalistes realitzaran una estada formativa d'una jornada per treballar la implantació del grup sobre l'escenari, durant el mes de setembre al CAT de Barcelona.

El guanyador del Concurs Sons es donarà a conèixer durant la mateixa Fira Mediterrània de Manresa, i obtindrà la gravació d'un EP en un estudi professional, la contractació per actuar al Tradicionàrius, el Circuit Folc, la Fira Mediterrània i el Festival Música a la Vila del Vendrell, així com una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània i un servei de consultoria i acompanyament en la comunicació i difusicó del projecte, a càrrec de COMEDIA - Comunicació & Media. Aquest darrer premi també és una novetat de l'edició d'enguany.

Fins ara, els guanyadors del Concurs Sons han estat Grollers de Sa Factoria (2008), Amansalva (2009), Tazzuff (2010), RIU (2011), Els Laietans (2012), Inxa Impro Quartet (2013) i MOX (2014).