La Reebok Spartan Race tornarà aquest 2015 a Les Comes

S'oferirà la possibilitat d'aconseguir la Trifecta els dies 10 i 11 d'octubre

Redacció
08 d'abril del 2015
Actualitzat a les 16:14h

Participants a l'Spartan Race de l'edició passada. Foto: Les Comes


Serà a la tardor. La cursa d’obstacles més dura del món torna aquest 2015 a Les Comes, a Súria i els participants hauran de pujar, baixar, arrossegar, grimpar, saltar i fer qualsevol cosa que acabi en -ar ... menys abandonar. El repte físic més dur del món així ho requereix, sobretot si el que està en joc és la possibilitat d'aconseguir un dels guardons més desitjats de l'univers Reebok Spartan Race: la Trifecta.

Ser un espartà que val per tres no és fàcil: es tracta d'aconseguir, en un any, acabar almenys les tres distàncies clàssiques d'aquest esport que està revolucionant els conceptes clàssics de la resistència humana: Beast (més 20 quilòmetres amb més de 25 obstacles), Super (més de 13 quilòmetres amb més de 20 obstacles) i Sprint (més de 5 quilòmetres amb més de 15 obstacles). Per això el que ofereix la finca Les Comes els propers dies 10 i 11 d'octubre és una cosa extraordinària: poder fer-ho en un sol cap de setmana.

Dissabte al matí serà el torn de la Beast i la tarda es reservarà a la Sprint. Diumenge la dolça tortura acabarà amb la disputa de la Super. Per descomptat les proves es poden afrontar per separat, ja que la Trifecta és un desafiament reservat als fills més aguerrits d'Esparta. Tota la informació, així com els preus d'inscripció estaran disponibles aviat al web www.spartanrace.es
Arxivat a