Compte enrere per la Portals 2015

La prova esportiva se celebrarà aquest cap de setmana amb dues opcions de recorregut; a peu o amb BTT

Redacció
08 d'abril del 2015
Actualitzat a les 15:12h
Aquest dissabte la Portals 2015 donarà el tret de sortida a una nova edició, que culminarà diumenge. 

Com des de ja fa 2 anys, els participants a la prova esportiva tenen l'opció de triar entre un recorregut a peu (o corrent, depenent de l'estat físic de cadascú) o un en BTT. Aquest darrer ja és el sisè any que es duu a terme.

L'opció a peu, que tindrà lloc l'11 d'abril, consisteix en un itinerari de 44 quilòmetres amb força corriols, senders i menys pista que en les dues edicions anteriors. És ideal per participar-hi corrents, però té suficient marge horari per fer-la caminant tot gaudint del majestuós paisatge que ofereix la muntanya de Montserrat. L'hora de sortida serà a les vuit del matí des de Collbató. Enguany, aquesta prova es farà en homenatge al campió del Món de 100 quilòmetres, Domingo Catalán.

La Portals en BTT se celebrarà el 12 d'abril i tindrà un recorregut de 59 quilòmetres, amb un nivell tècnic baix, ja que transcorre per pistes, camins i no hi ha trialeres ni corriols extrems. La sortida d'aquesta cursa s'iniciarà a dos quarts de nou del matí des de Collbató i també tindrà una homenatjada. En aquest cas serà Marta Vilajosana, ciclista olímpica.