Poc públic a les caramelles de Sant Joan

Sant Joan tambe va celebrar les Caramelles diumenge.
Sant Joan tambe va celebrar les Caramelles diumenge. | Aleix Solernou
Aleix Solernou
06 d'abril del 2015
Actualitzat a les 20:50h

Diumenge, a dos quarts de nou del matí, la coral de La Verbena de Sant Joan entonava les primeres caramelles del dia. Posteriorment i com ja és habitual de cada any, els caramellaires de Sant Martí de Torruella i els de Sant Joan es reuneixen al porxo de l'Ajuntament per dur a terme un parell de balls i de cantades davant la presència de les autoritats polítiques.

A continuació, la coral de La Verbena va fer el tradicional trajecte pels carrers de la vila fins a tres quarts d'una quan van arribar a la Plaça de l'Església. Allà, l'escola de dansa de l'esbart dansaire Sant Joan van oferir un seguit de danses al públic. I per cloure l'acte, la coral va cantar 'El vestir d'en Pasqual', 'La Pepeta', i 'De la gran Pasqua florida'.

El president de La Verbena Andreu Ruiz va destacar que "continua la línia dels altres anys. La participació del públic es poca però això no es nou. S'ha de valorar els que participen activament. Hi ha un seguit de pares dels bailets que s'han animat a ballar. La coral va aguantant, ho suporten be i com a mínim la tradició no es perdrà. S'ha de tenir en compte que hi ha gent que té 4 dies de festa i es comprensible que marxin".