Sant Vicenç celebra unes caramelles d'aniversari

Els 40 anys de la Coral Nou Horitzó han centrat l'edició d'enguany

Àlex Gómez Ribera
06 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:04h
Sant Vicenç ha celebrat un cap de setmana de Caramelles.
Sant Vicenç ha celebrat un cap de setmana de Caramelles. | Àlex Gómez Ribera

Sant Vicenç ha celebrat un cap de setmana de Caramelles. Foto: Àlex Gómez Ribera


Per Pasqua Sant Vicenç de Castellet també és territori de caramelles. Aquesta tradició ha fet sortir durant el cap de setmana al carrer la Coral Nou Horitzó, l'Esbart Dansaire Santvicentí i la Societat Coral l'Estrella.

Les caramelles van començar dissabte però aquest diumenge ha estat el dia fort. Aquest any ha estat especial ja que la Coral Nou Horitzó, secció infantil de l'Associació Musical Castellet, celebra els 40 anys. Per celebrar-ho s'ha fet una nombrosa ballada de bastons feta per pares, col·laboradors i ex-col·laboradors. A més a més, alguns dels seus membres portaven un 40 enganxat a la roba com a distintiu de l'aniversari.

La Coral ha anat voltant per la vila fent diverses danses i cançons acompanyada del carro de boix que transporta els instruments. Entre les diverses peces que s'han interpretat en destaca la recuperació del ball de cascavells de Castellgalí que feia anys que no es ballava. D'altra banda s'ha interpretat la cançó dels dibuixos animats Doraemon, de la qual se n'ha fet una versió, amb una lletra adaptada, per repassar diversos aspectes d'actualitat de Sant Vicenç de Castellet.

Paral·lelament l'Esbart Dansaire Santvicentí també ha sortit pel poble per fer les caramelles. Durant el matí, els petits i grans de l'esbart han ballat diverses danses al llarg del recorregut. Uns i altres han omplert, un any més, Sant Vicenç de Castellet d'ambient caramellaire.