Les marionetes de «Jai el mariner» desembarquen a Santpedor

Jai el mariner, i el micu, durant l'obra.
Jai el mariner, i el micu, durant l'obra. | Testimoni Escènic
Redacció
01 d'abril del 2015
Actualitzat a les 17:29h

Jai el mariner, i el micu, durant l'obra. Foto: Testimoni Escènic


La companyia de teatre ZiPit Company farà la preestrena aquest dissabte a les 12 del migdia al Convent de Santpedor de l'obra de marionetes 'Jai el mariner'. La companyia va realitzar una residència de producció a la població d'Avinyó per tal de realitzar arranjaments al seu nou espectacle de marionetes, 'Jai el mariner'. Seleccionat per la Xarxa Testimoni Escènic, que dóna suport a la producció i difusió d'espectacles d'arts escèniques, és un dels espectacles que realitzarà més preestrenes a la xarxa, actuant en sis poblacions.

Aquest dissabte actuaran al Convent de Santpedor dins la programació Caramelles 2015, i una vegada finalitzat l'espectacle, la companyia s'aproparà al públic per tal de rebre les impressions i opinions de l'obra.

ZiPit Company és formada per joves artistes que compten amb una bona trajectòria a nivell individual. Com a companyia es fan càrrec de tota la producció, inclosa la creació de les titelles de delicada i bonica estètica.

Jai el mariner
Es tracta d'un espectacle visual i sense text de marionetes de fil i els actors que les acompanyen, i que es basa, sobretot, en la gestualitat, la seva plasticitat i la música. Una història plena d'emocions, sorpreses, ànims, decepcions i creixement personal

Tres mariners arriben a port per explicar-nos una història recuperada d'alta mar, la història de Jai el mariner i el seu viatge cap a l'amor de la bonica Marie Claire, la llum que il·lumina el far. En el seu camí, llarg i difícil, Jai trobarà personatges que el guiaran en la seva aventura mostrant-li que potser aquest somni està més aprop del què s'imagina.
Arxivat a