Micromecenatge per a la imatge de la Mare de Déu del Patrocini de Cardona

per Redacció, 1 d'abril de 2015 a les 15:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Mare de Déu del Patrocini de Cardona. Foto: Confraria


La Confraria de la Mare de Déu del Patrocini ha posat en marxa una campanya de recollida de donatius per finançar la restauració de la imatge de la Mare de Déu de Patrocini que s'està portant a terme al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya.


A tal efecte, s'ha obert el termini per fer aportacions a través d'internet mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami. Accedint a la web, les persones que ho vulguin podran fer les seves aportacions del 28 de març al 7 de maig. També es poden fer donatius al compte de 'la Caixa' 2100 0059 31 0200270316 o bé als establiments següents: Ca la Sinta, Farmàcia Manuel Sala i Cal Gras, durant els mesos d'abril i maig.

La imatge restaurada de la Patrona de Cardona lluirà el proper diumenge 31 de maig amb la celebració d'una processó que recorrerà els principals carrers de la vial ducal amb motiu de la festa del 75è aniversari del retorn de la imatge de la Mare de Déu del Patrocini a la vila de Cardona


Les recompenses per als donatius són les següents: inscripció al Llibre d'Or de la Mare de Déu del nom de totes les persones que facin una aportació de qualsevol quantitat; a més, un exemplar numerat dels nous goigs per a qui faci una aportació a partir de 20 euros; a més d'això, una auca per als donatius a partir de 50 euros; i les persones que aportin a partir de 100 euros tindran, a més a més, el DVD de la festa.

Inscripcions per fer de portador
Per altra banda, la Confraria de la Mare de Déu del Patrocini ha obert el termini d'inscripcions per ser portador de la Mare de Déu en la processó del diumenge 31 de maig, amb motiu de la commemoració dels 75 anys del retorn de la imatge.

Les persones interessades a portar la imatge que presideix l'altar major de l'església parroquial han d'omplir la butlleta que es pot trobar a l'església, a Ca la Sinta, a la Farmàcia Manuel Sala o a Cal Gras. El termini per apuntar-se acabarà el 30 d'abril.

 

Participació