Tirallongues materialitza el seu millor inici de temporada

Ho van fer durant el diumenge de Rams, a la Plaça Sant Domènec

Redacció
31 de març del 2015
Actualitzat a les 11:38h
La colla castellera Tirallongues de Manresa va dur a terme, aquest passat diumenge, el que consideren "el millor inici de temporada de la nostra història". Amb motiu de la ja tradicional jornada de diumenge de Rams, i acompanyats dels castellers de Sant Cugat i d'Esparreguera, els manresans van signar una actuació més pròpia dels mesos d'estiu i tardor, quan la temporada ja està avançada, que les que acostumen a fer en moments tant primerencs com el d'aquest març.

La colla manresana va encetar la jornada amb dos pilars de 4 simultanis per entrar en primera ronda amb un 3 de 7 amb agulla molt segur en tot moment. En segona ronda es va descarregar un 4 de 7 amb agulla i en tercera ronda un 4 de 7, dos castells que els manresans afirmen "haver treballat fort" però que "en cap moment va perillar la seva integritat". En la ronda final de pilars els Tirallongues van descarregar dos pilars de 5 simultanis. Una actuació excel·lent tenint en compte que encara no s'ha acabat el mes de març.

Per la seva banda els de Sant Cugat van obrir amb dos pilars de 4 simultanis, per després descarregar el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7 i el 4 de 7. En la ronda final de pilars van fer un vano de 5 (1 pilar de 5 flanquejat per dos pilars de 4). Els castellers d'Esparreguera van començar amb un pilar de 4, i en primera ronda van descarregar un 4 de 7 però en segona ronda van desmuntar el 5 de 7. En la tercera van tornar a desmuntar el 5 de 7 i en ronda de repetició van descarregar el 3 de 7. Van acabar l'actuació amb un pilar de 4.

Segons els castellers manresans l'actuació de diumenge "ens dóna molts ànims, ja que veiem que a base de treballar molt es van complint les nostres expectatives de cara a aquesta temporada".  Ara, però, cal continuar fent la feina tan ben feta com fins ara durant els assajos que es fan als vespres de cada dimarts i divendres. La propera actuació que tenen és el dia 12 d'abril a Terrassa.