La Biblioteca Marc de Cardona acull l'exposició «Retrats de paraula»

Del 31 de març al 21 d'abril l'ens municipal disposarà de l'exposició de fotografies del fotògraf Carles Rodríguez Marín

per Redacció, Cardona, 30 de març de 2015 a les 11:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Retrats de paraula" consisteix en una sèrie de retrats en blanc i negre de personatges destacats del món de al cultura amb el denominador comú del llibre com a mitjà d'expressió en algun moment de la seva vida. Les fotografies van acompanyades d'un extracte d'un fragment d'una obra de cada persona retratada i en la mostra hi apareixen personatges com Arcadi Oliveres, Emili Teixidor, Enric Casasses, Ferran Adrià, Ferran Torrent, Isabel-Clara Simó, Llucia Ramis, Màrius Serra, Martí Gironell, Najat El Hachmi o Quim Monzó.

Carles Rodríguez, autor de l'exposició, fa més de vint anys que es dedica professionalment a la fotografia i està especialitzat en reportatges i retrats en els quals pretén plasmar un sol moment del pensament de cada personatge fotografiat. "Retrats de la paraula" és una exposició itinerant de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i es podrà veure a la Biblioteca Marc de Cardona a partir del 31 de març i fins el 21 d'abril.

 

Participació