S'inauguren les Jornades Cientificotecnològiques del Lacetània

El nutricionista Abel Mariné parlarà aquest dilluns a un quart de vuit del vespre a la Sala 2000 de l'institut

Redacció
23 de març del 2015
Actualitzat a la 13:44h
Abel Mariné, investigador i divulgador de temes alimentaris, serà l'encarregat aquest dilluns a la tarda de pronunciar la conferència inaugural de les Jornades Cientificotecnològiques de l'institut Lacetània. La seva conferència porta per títol "Són segurs els aliments que mengem?" i tindrà lloc a partir d'un quart de vuit del vespre a l'aula 2000 del mateix institut. En aquest mateix acte es farà un reconeixement a les empreses que al llarg del darrer any han col·laborat amb la Fundació Lacetània acollint alumnes en pràctiques.

Mariné és llicenciat i doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i tècnic Bromatòleg per la Universitat Complutense de Madrid. És catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, professor de les Universitats de Barcelona i de Salamanca, i ha fet estades al laboratori de bioquímica agrícola de l'École Nationale Supérieure d'Agriculture de Grignon, a França.

És autor o coautor de prop de 200 treballs, així com de diversos llibres i capítols de llibres sobre ciència dels aliments i nutrició. Col·labora habitualment amb els mitjans de comunicació.

Les seves àrees d'investigació inclouen l'anàlisi d'impureses en aliments, l'estabilitat i la durabilitat dels aliments, les interaccions entre aliments i medicaments, els additius alimentaris, el dret alimentari, les propietats funcionals dels aliments o la nutrició comunitària.