CiU reivindica la inclusió del vial de Castellnou a les carreteres locals

L'alcaldable de CiU a Castellnou de Bages, Carles Claret, fa aquesta petició al Conseller Sant Vila en nom de CiU Castellnou i Santpedor

Redacció
23 de març del 2015
Actualitzat a les 16:07h
El cap de llista de CiU a les eleccions municipals a Castellnou de Bages, Carles Claret, ha fet arribar al Conseller de Territori una reivindicació de CiU Castellnou de Bages i Santpedor que fa anys que preocupa a aquests dos municipis.

La carretera que va de Santpedor a Castellnou de Bages és un vial d'accés de titularitat municipal, i d'aquesta manera és dels pocs municipis que no té una carretera per accedir al municipi. Ara, Claret ha demanat novament a la Generalitat de Catalunya i en particular al Conseller, que faci d'intermediari perquè s'aprovi per part de la Diputació de Barcelona la catalogació del vial d'accés a Castellnou de Bages com a carretera de la xarxa local de carreteres, i d'aquesta manera poder-hi intervenir amb major eficàcia i recursos. Claret, que ha estat acompanyat pel Diputat de CiU, David Bonvehí, també ha comentat amb el Conseller Vila propostes del seu programa electoral.