L'actual portaveu d'Entesa a Moià serà el proper cap de llista de CiU al poble

Joan Maria Navarro ha format part d'aquesta llista d'independents que ha estat la més crítica i bel·ligerant amb la gestió de l'ajuntament que van fer els nacionalistes durant els governs de Montràs

Redacció
18 de març del 2015
Actualitzat el 19 de març a les 12:33h
Joan Maria Navarro, al costat d'Artur Mas, amb altres membres de CiU Moià, al Parlament.
Joan Maria Navarro, al costat d'Artur Mas, amb altres membres de CiU Moià, al Parlament. | CiU

Finalment, CiU Moià ha aconseguit bastir una llista per presentar a les eleccions municipals del 24 de maig. I amb sorpresa inclosa. L'actual portaveu del grup d'Entesa per Moià a l'Ajuntament, Joan Maria Navarro, serà el cap de llista de la formació nacionalista que, excepte sorpresa d'última hora, serà l'única que li discuteixi l'alcaldia ERC que presentarà de cap de llista l'actual alcalde, Dionís Guiteras.

A primers d'any Entesa per Moià ja va anunciar que no es presentaria a les properes eleccions a l'entendre que la funció per la que s'havia creat la llista ja s'havia completat amb la desaparició de l'anterior alcalde Josep Maria Montràs, curiosament de CiU. Ara, el portaveu de la formació que ha tingut una posició més bel·ligerant contra la manera de fer de CiU mentre va tenir l'alcaldia de Moià, anirà de número 1 d'aquesta llista. Fins i tot han resultat molt crítics durant aquesta legislatura a l'hora d'investigar a fons les actuacions dels anteriors governs municipals. Entesa va ser la segona força més votada a Moià en les eleccions de 2011, molt a prop de l'AraMoià de Dionís Guiteras.

Segons ha informat CiU, a la llista, darrera de Joan Maria Navarro, hi anirà l'actual regidora i portaveu dels nacionalistes a l'ajuntament, Maria Tarter, de número 2. Les següents persones de la llista seran persones independents de Moià, que han fet arribar les seves inquietuds pel poble.

Precisament, aquest dimecres les persones que encapçalaran la candidatura s'han reunit amb la direcció nacional de Convergència, i més tard han compartit una estona amb el President Artur Mas per explicar-li el nou projecte, aprofitant la sessió del Ple del Parlament de Catalunya.
 
CiU Moià vol d'aquesta manera iniciar "un nou projecte", que sigui "alternativa" a l'actual govern de l'Ajuntament, i incidir en els assumptes municipals de Moià i també incidir en la gestació de la nova comarca del Moianès, amb la voluntat de ser una candidatura que actuarà de "forma col·legiada" i que vol crear "sinèrgies positives" amb la resta de pobles del Moianès.
 
Arxivat a