La presentació de la llista d'ERC a Sant Fruitós omple el Nexe de gent

La candidata Àdria Mazcuñán va assegurar que els republicans apostaran per "prioritzar les polítiques socials per ajudar a tothom a viure dignament"

per Redacció , 17 de març de 2015 a les 20:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Presentació de la llista d'ERC a Sant Fruitós de Bages Foto: ERC


Segurament, en l'acte amb més públic organitzat mai per la secció local d'ERC a Sant Fruitós de Bages per a unes eleccions municipals, el passat divendres al Nexe de Sant Fruitós tingué lloc la presentació dels integrants de la candidatura d'ERC.


Davant d'una sala plena on també hi havia representants d'altres forces polítiques locals, en David Torreblanca, president de la Secció local, va ser el primer en parlar, i malgrat recordar que "el clima viscut en la vida política municipal, durant aquestes dues últimes dècades, no ha sigut el més desitjat", va dir que "volem deixar el passat i mirar el futur, i vull anunciar-vos que estem disposats a facilitar les coses perquè d'una vegada i per a totes, treballem tots junts per Sant Fruitós, sigui des del govern o des de l'oposició, ja que creiem que el poble s'ha de fer entre tots". Seguidament i adreçant-se als representats de la resta de formacions polítiques municipals, va dir que " com a mostra del tarannà que voldríem que hi hagués a partir d'ara en la vida política municipal, proposem que en aquesta campanya electoral, enlloc de que cada partit elabori, editi i reparteixi el seu programa electoral, editem un únic document entre tots, evidentment cada partit amb les seves propostes, i així podríem aconseguir un estalvi considerable tots plegats". 

Tot seguit va presentar cadascun dels integrants d'una candidatura plena de cares noves, integrada per persones procedents de diferents entorns professionals i laborals, "amb idees fresques i noves maneres de fer". 


A continuació, intervingueren dos dels candidats, en David Ferré i en David Uró, els quals van comentar la raó per la qual participaven a la llista electoral. El David Ferré va destacar d'una banda la importància que les properes municipals tindran per al conjunt de país, en tant en quan es tracta "d'una primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27S", deixant molt clar que "els representants d'ERC al nostre ajuntament sabran estar a l'alçada de les circumstàncies que el nostre país necessiti". Per la seva banda, en clau més local, el David Uró, destacà la necessitat d'un canvi en les polítiques relacionades amb la gestió del territori, dient " que si bé Sant Fruitós és un municipi amb un futur molt prometedor, durant molts anys ha patit les conseqüències d'una gestió urbanística sense solta ni volta, que ha generat molts desequilibris tant dins com fora del propi nucli urbà".

Finalment, va parlar la cap de llista i candidata a l'alcaldia per ERC, Àdria Mazcuñan, qui va desglossar algunes de les premisses que lideraran la campanya d'aquesta formació política a Sant Fruitós de Bages, va destacar que "cap de les persones que configuren la llista electoral ni vol ni necessita viure de la política, perquè tots som professionals que estem actius en àmbits com la cultura, l'urbanisme, la gestió administrativa, l'educació, la sanitat o l'atenció a les persones". Mazcuñán va fer gal·la de la seva professió d'educadora social quan va afegir que "apostar per ERC serà apostar per la transformació del poble i fer-lo més amable als veïns però, sobre tot, per prioritzar les polítiques socials per ajudar a tothom a viure dignament".

 

Participació