Dos podis del Via Boulder en el circuit català d'escalada base

Redacció
16 de març del 2015
Actualitzat a les 21:28h
Rut Monsech durant les semifinals de la seva categoria.
Rut Monsech durant les semifinals de la seva categoria. | AEVB

Rut Monsech durant les semifinals de la seva categoria. Foto: AEVB


Bons resultats de l'Associació Esportiva Via Boulder de Moià en la primera prova del Circuit Català d'escalada, en la modalitat de Bloc que s'ha disputat aquest cap de setmana a Tortosa.

Sota l'organització de la UEC Tortosa cal destacar l'alta participació de les categories sub-12 i sub-15, on destacaben blocs molt exigents amb molts volums i poques presses, una escalada molt més tècnica, amb la necessitat de fer una visualització de les vies molt més acurada. Aquest estil d'equipament és el que es fa més a les proves internacionals.

Per part del Via Boulder, cal destacar la novena posició (de 14) de Sergio Sánchez en la categoria sub-12 masculí, en la primera vegada que competeix en aquesta modalitat. Rut Monsech va fer podi, el 3er lloc, en la categoria sub-15 femení. I finalment Guillem Monsech que aquest any canvia de categoria a sub-18, guanyà la seva prova.

De moment comencen amb bon peu per afrontar dissabte vinent, 21 de març, al rocòdrom Joan Colet de Vic el Campionat de Catalunya i la 1a prova de la Copa Catalana en la modalitat de Dificultat.
Arxivat a