El PSC s'abstindrà en la votació del nou POUM de Manresa

Posa ènfasi en que habilita la possibilitat d'ampliació del Carrefour

El candidat del PSC, Felip Gonález, respondrà els Whatsapp dels electors.
El candidat del PSC, Felip Gonález, respondrà els Whatsapp dels electors. | PSC
Redacció
14 de març del 2015
Actualitzat a les 9:38h

El candidat del PSC, Felip Gonález, respondrà els Whatsapp dels electors. Foto: PSC


El PSC s'abstindrà en la votació de l'aprovació inicial del POUM. Així ho ha fet saber el candidat a l'alcaldia, Felip González, informa aquest dissabte Regió7. Segons González el document conté una sèrie d'aspectes que no veuen clars, entre els que destaca per "permet l'ampliació del Carrefour". Sobre aquest fet, el candidat del PSC es pregunta perquè CiU no ha informat d'aquest fet, i si la CUP ho ha explicat a la seva assemblea.

González demana si "la Cambra de Comerç i la UBIC saben que el Carrefour es pot ampliar gràcies a aquest POUM" i com aquesta decisió entra en clara contraposició amb CiU i la CUP sobre el seu discurs de foment del comerç de proximitat i del nucli antic.

És per això que el PSC considera que "el tema de la transparència, CiU no l'ha dut de forma uniforme", ja que "quan hi ha hagut un tema polèmic s'ha resolt, però fa la sensació que el que s'ha fet és no informar-ne, no tractar-ho i si és detectat, ja es posarà sobre la taula. És el que va passar amb el Joncar i, ara, amb el Carrefour».

El candidat socialista considera que aquesta possibilitat "pot ser positiva per la ciutat, però cal fer-la de cara". González ha avisat a l'equip de govern dient que caldria "parlar-lo amb els agents econòmics i socials". La resposta de CiU, segons González, "ha estat que no se li dóna més sostre edificable a Carrefour", sinó que s'ha canviat la possibilitat d'ampliar en una segona planta per fer-ho en superfície.