Manresa fa arribar el servei del bus urbà al barri del Miralpeix

A partir de dilluns vinent, la Línia 3 Mion farà quatre parades diàries al barri

per Redacció, 12 de març de 2015 a les 18:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El barri de Miralpeix tindrà un millor servei de bus a partir de dilluns que ve. Des de les regidories de Barris i Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa, i d'acord amb l'Associació de Veïns del barri, s'ha arribat a una acord per iniciar una prova pilot a través de la qual la línia 3 Mion de Manresa Bus farà parada al barri en quatre expedicions diàries – dues al matí i dues a la tarda , de dilluns a dissabte (9:35, 12:35, 15:35 i 18:35)- d'acord amb els horaris que han triat els veïns.

Amb aquesta millora del servei es dóna resposta a una petició històrica dels veïns de Miralpeix per millorar la connectivitat amb transport públic amb la resta de la ciutat. Actualment el barri disposa d'una parada de bus amb marquesina, on hi paren els autobusos interurbans de les línies de Fonollosa- Manresa i de Solsona – Manresa que, per altra banda, ha generat queixes per part dels veïns perquè consideren que aquest servei no s'a justa del tot a les seves necessitats reals de mobilitat.


Amb aquesta prova pilot que amplia la Línia 3 Mion s'avaluarà la demanda real i l'impacte que tindrà aquesta extensió i s'analitzarà també els efectes sobre la resta d'usuaris del servei.

Amb l'ampliació del transport públic al barri de Miralpeix es fa un pas endavant més en el compromís de l'Ajuntament de Manresa per oferir durant aquesta legislatura un millor servei del bus urbà entre el centre de la ciutat i els barris de Manresa. L'any 2012 ja es va ampliar el servei al barri dels Comtals i l'any passat es va fer al barri Cots/Guix/Pujada Roja.

 

Participació