TV3 visita la cooperativa escolar 20f5 de Navàs

Va ser aquest dimecres passat, en el marc del projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola"

per Redacció , Navàs, 12 de març de 2015 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'equip de TV3 s'interessa sobre el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola". Foto: Col·l. Sant Josep.


La periodista Núria Bacardit, acompanyada del seu càmera, va entrevistar aquest dimecres passat, els alumnes i professores per informar-se sobre el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola", una iniciativa que duu a terme el Col·legi Sant Josep de Navàs i que té com a objectiu que l'alumnat desenvolupi capacitats emprenedores mitjançant un aprenentatge transversal, a la vegada que manté contacte amb entitats i empreses del territori, facilitant la integració de l'escola amb l'entorn.


Durant la gravació els periodistes van enregistrar diverses imatges dels nens i nenes organitzats en grups: uns fent els productes (testos amb aloe vera, bancs de notes, caixes de paper, bosses aromàtiques, airfreshner frappé) i d'altres dissenyant els anuncis i tota la publicitat (cartells, fullets, etiquetes i el vídeo).

Les responsables del projecte, Fina Vendrell i Núria Subirana de l'escola; Mireia Chavarria de l'Ajuntament, i les professores del centre hi van ser presents. Aquestes darreres van fer una petita intervenció explicant el funcionament d'aquest projecte innovador que desenvolupen en llengua anglesa i que com a resultat final serà crear una cooperativa. 


Del projecte n'han destacat el foment dels valors, hàbits i capacitats clau vinculades a l'emprenedoria, com ho poden ser ser el treball col·laboratiu i en equip, la responsabilitat, la creativitat, la cooperació i sobretot la presa de decisions que porten a terme els nenes i nenes.

 

Participació