Bartomeu presentarà a Manresa «Socis fem Penya»

Es tracta d'un projecte engegat pel FC Barcelona que aquest divendres s'explicarà a la Federació de Penyes Barcelonistes del Bages, Berguedà i la Cerdanya

Redacció
11 de març del 2015
Actualitzat a les 18:35h
Aquest divendres 13 de març a partir de les vuit del vespre, tindrà lloc, a l'Auditori del Montepio de Conductores de Manresa, una trobada de feina entre els representants del FC Barcelona i la Federació de Penyes Barcelonistes de la zona que agrupa les entitats del Bages, Berguedà i la Cerdanya.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, presidirà la trobada acompanyat del vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova. 

Aquesta trobada forma part de la sèrie de reunions que està efectuant el FC Barcelona amb les Federacions de Penyes de tot Catalunya per a presentar el projecte "Socis fem Penya". L'objectiu d'aquesta proposta, que ha començat a treballar-se amb diferents penyes representants de cada zona catalana, és el de dotar les penyes d'uns actius que facin molt atractiu adherir-s'hi, sobretot per aquells socis del territori que encara no en formin part.

"Socis fem Penya" representa un nou pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha anat evolucionant per elevar la marca Penyes i n'ha facilitat la seva autogestió amb la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

La Federació de Penyes del Bages, Berguedà i Cerdanya està formada per un total de 37 penyes que aglutinen 9.189 penyistes.

La trobada estarà destinada exclusivament als membres de la Federació de Penyes, i un cop finalitzada, se celebrarà, a dos quarts de deu del vespre, un refrigeri que tancarà la jornada.