Imagina't porta «Tut-tururut... la princesa!» al Conservatori

La companyia La Bleda produeix aquest espectacle, protagonitzat per l'actriu Helena Escobar

'Tut-tururut... la princesa!' arriba dissabte al Conservatori
'Tut-tururut... la princesa!' arriba dissabte al Conservatori
Redacció
05 de març del 2015
Actualitzat a les 14:20h

'Tut-tururut... la princesa!' arriba dissabte al Conservatori


La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 7 de març amb amb l'espectacle de clown 'Tut-tururut... la princesa!', a càrrec de la companyia de teatre La Bleda. Serà al teatre Conservatori, a 2/4 de 6 de la tarda. 

La Princesa Bleda ha perdut el seu tresor. Avui, que ha vingut tanta gent a veure-la, i no els el pot mostrar! Amb la il·lusió que li feia! Ep: l'ha perdut... o li han pres? Potser li ha robat el gripau blau? Ja se sap que els prínceps tenen els dits llargs!

La Princesa Bleda emprèn un viatge per recuperar el seu tresor. El trobarà, però en un lloc ben diferent al que s'havia imaginat. I és que el seu tresor és ben diferent a com ens l'havíem imaginat...

Les entrades dels espectacles d'Imagina't costen 8 euros (6 amb el carnet d'Imagina't) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació a les taquilles del Conservatori.

El proper espectacle d'Imagina't serà el dissabte, 21 de març al Conservatori amb l'espectacle de dansa 'Bombolles de paper' de la companyia Múkab Dans.