Els Mossos detenen dos joves per un robatori violent a Manresa

Els autors van agredir a les víctimes i els hi van sostreure el mòbil, la cartera i les llibretes bancàries

Redacció
03 de març del 2015
Actualitzat a la 13:11h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 28 de febrer dos joves de 19 i 20 anys veïns de Manresa, com a presumptes autors d'un robatori amb violència.
 
Pels volts de les quatre de la matinada del mateix dia 28, una patrulla dels Mossos que estava realitzant tasques de seguretat ciutadana per Manresa va observar dos nois que portaven una bossa de mà amb objectes a l'interior, una jaqueta i unes sabates. A més, un d'ells tenia restes de sang a la cara.
 
Els agents es van apropar als dos individus per identificar-los i mentre parlaven amb ells van rebre l'avís que s'acabava de cometre un robatori violent a dues persones en un carrer proper a la zona on es trobaven. 
 
El que va passar concretament va ser que els dos joves interceptats van agredir a uns altres dos nois, tirant-los a terra i prenent-los-hi la cartera, el mòbil i les llibretes bancàries.
 
Per aquest motiu, se'ls va detenir com a presumptes autors d'un robatori amb violència.
 
Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 2 de març a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Manresa.