L'editorial Cossetània publica dos llibres d'autors manresans

Es tracta de "La Catalunya rebel" i "Només ho saben les muntanyes"

per Redacció, Manresa, 3 de març de 2015 a les 09:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Josep Montoya, Pol Huguet i Imma Cortina són tres manresans que, amb el suport de l'editorial tarragonina Cossetània han publicat un parell de llibres.

El primer, que duu com a títol "La Catalunya rebel" i que ha estat elaborat conjuntament per Montoya i Huguet, exposa un conjunt de rutes circulars per conèixer la vall de la Gavarresa des de perspectives diferents: la natura i el paisatge; el patrimoni i la història, i la cultura i les tradicions.


Es tracta d'una publicació pensada per a un públic familiar, amb una completa descripció dels diversos itineraris acompanyada d'una fitxa tècnica que hi conté els aspectes bàsics. 

L'altre llibre, l'òpera prima de la manresana Imma Cortina  que ja ha guanyat el premi Sebastià Juan Arbó, posa l'accent en el Montserrat del segle XVI, on una epidèmia de febre tifoide anava abocant a la mort als monjos autòctons del Monestir de Montserrat però en canvi no afectava els frares vinguts de Valladolid per ordre de Felip II. Aquest misteri, serà reprès l'any 2010 per la Irene i el Pep, que intentaran resoldre les incògnites del passat. 

 

Participació