La Festa del Contribuent del Pont eximirà d'impostos a 4 veïns

Aquest cap de setmana El Pont de Vilomara celebra la seva festa més particular

Redacció
02 de març del 2015
Actualitzat a les 21:22h
Aquest cap de setmana torna un any més la Festa del Contribuent del Pont de Vilomara, reforçant l'aposta que es va fer el passat any per celebrar aquesta festa el mes de març. És el segon any que se celebrarà en aquestes dates i, si l'any passat la novetat va ser el canvi de data de celebració de la festa, aquest any encara aporta més novetats a la celebració d'aquesta festa tan particular de la població bagenca.

Cal recordar que la festa, a més d'altres actes, incorpora des del principi (l'any 1988) l'exempció de pagament d'impostos durant un any al contribuent agraciat segons un sorteig públic. Doncs enguany la primera de les novetats és que aquest premi individual que es donava cada any, passarà a dividir-se en quatre premis que deixaran exempts de pagament a quatre contribuents. Els premis són aquests (sempre referits a la seva vivenda o vehicle habitual):

- IBI
- Aigua i clavegueram
- IVTM (Impost de vehicles)
- Escombraries, guals i cementiri (conjuntament)

Cada premi serà per a un contribuent diferent, fent que el premi quedi més repartit entre tots i que, a més, tothom tingui més possibilitats de sortir escollit.

L'altra gran novetat és la campanya pública que s'està fent per tal que la Primera Trobada de Penyes del Poble sigui un gran èxit. Es pretén incentivar la celebració de les festes a través de la formació de penyes d'amics, familiars, veïns, companys,... per tal d'aconseguir viure les festes locals més intensament alhora que s'aconsegueix més unió entre tots els membres i el poble en general.

Durant la Festa del Contribuent cal recordar es farà canvi de pubilla i que la pubilla sortint aquest any, Marina Carrera, és l’actual pubilla de Catalunya. El dia 9 de març és festa local al Pont de Vilomara.
 

Programa de la Festa del Contribuent