La FAVM torna a confiar la junta a Enric Martí

Redacció
02 de març del 2015
Actualitzat el 03 de març a les 10:39h
Assemblea Ordinària de la FAVM.
Assemblea Ordinària de la FAVM. | FAVM

Assemblea Ordinària de la FAVM. Foto: FAVM


La Federació d'Associacions de Veïns de Manresa va celebrar aquest passat dissabte la seva Assembla General Ordinària, en la qual es van presentar i aprovar el balanç econòmic del 2014, les memòries de les activitats del 2014 i els projectes i pressupost per aquest 2015.

L'Entitat va obrir el debat de les reivindicacions pendents destacant la urgent necessitat d'entomar el manteniment de vials, voreres i parcs, que en els últims set anys s'han degradat moltíssim.

Es va acordar continuar treballant en xarxa amb les entitats i plataformes ciutadanes que lluiten per millorar la realitat social de Manresa i implicar-se en aquests reptes.

Les Entitats veïnals volen fer palès que les polítiques d'estalvi "han corcat el patrimoni comú, ens han empobrit tant que han saltat els ploms". En aquest sentit, la FAVM considera que els ajuntaments han d'exigir un millor finançament, ja que han de donar la resposta en situacions d'emergència social com l'actual, i no es pot pretendre solucionar el desgavell econòmic amb l'IBI.

Les entitats presents a l'assemblea van ratificar la candidatura que es va presentar per gestionar la comissió executiva de la FAVM. Les catorze entitats presents a l'assemblea, de les divuit federades, van donar suport a la llista encapçalada per Enric Martí Saumell (Av Cal Gravat), Ramon Caballol Teixidor (Av Plaça Catalunya), Faustí Figuls Llurda (Av Valldaura), Marina Hosta Vila (Av Sagrada Família), Daniel Bacardit Maza (Av Valldaura), Jaume Canudes Marsinyac (Av Ctra. Santpedor), Ferran Camps Cama (Av Xup).