El Sareb vol el «desallotjament urgent» de 3 famílies del carrer Sobrerroca

El Banc dolent ha denunciat l'ocupació per part de la PAHC de l'immoble en aquest carrer de Manresa

Redacció
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:42h
Bloc ocupat per la PAHC al carrer Sobrerroca.
Bloc ocupat per la PAHC al carrer Sobrerroca. | Pere Fontanals

Bloc ocupat per la PAHC al carrer Sobrerroca. Foto: Pere Fontanals


El SAREB, el conegut com a 'banc dolent', ha presentat una denuncia als jutjats de Manresa contra els membres de la PAHC Bages que el passat 6 de febrer anunciaven l'ocupació d'un bloc de 4 pisos al carrer Sobrerroca de Manresa. Un dels ocupants del bloc ja ha estat citat per prendre-li declaració al jutjat de la ciutat el proper 11 de març, i les següents citacions arribaran, previsiblement, durant els propers dies. A més a més, el 'banc dolent' ha sol·licitat el desallotjament urgent de les tres famílies que, hores d'ara, viuen a l'immoble alliberat.

El passat divendres 6 de febrer, la PAHC Bages va anunciar l'ocupació d'un bloc de quatre pisos "petitonets" del SAREB al carrer Sobrerroca de Manresa. Era el quart edifici ocupat per l'Obra Social de la plataforma després del del carrer del Puigcardener, el juny de 2013; el del carrer Girona, l'abril de 2014, i el del carrer Amadeu Vives, l'agost del mateix any.

De fet, segons van explicar membres de la PAHC, l'edifici del carrer Sobrerroca es va ocupar "fa alguns mesos", però es va decidir no fer-ho públic fins llavors. Es tracta d'un immoble amb quatre pisos de mida petita que, inicialment, ha estat ocupat per tres famílies, una mare i la seva filla menor d'edat, una parella, i un home que té la custòdia compartida dels seus dos fills. En breu hi entrarà una quarta família.