Vols viure un dijous pujat de to?

El restaurant l'Om i el sex-shop La Poma d'Eva organitzen un sopar que anomenen “de les 50 ombres de Grey"

Redacció
25 de febrer del 2015
Actualitzat el 26 de febrer a les 9:24h
Imatge d'una de les escenes del film 50 ombres de Grey.
Imatge d'una de les escenes del film 50 ombres de Grey.

Imatge d'una de les escenes del film "50 ombres de Grey".


Hi ha el menjar –afrodisíac, evidentment– i el beure (que sempre hi ajuda). També hi ha la imaginació però, per sobre de tot, la intenció de convertir una nit de dijous qualsevol en una nit eròtica i vestida de sensualitat.

Després de l'estrena mundial del film "50 ombres de Grey", que ha anat acompanyada amb la posada al mercat d'una àmplia línia de marxandatge, l'Om Cafè-Restaurant i el sex-shop La Poma d'Eva –tots dos situats al primer tram del carrer Alfons XII–, han unit esforços per ambientar una vetllada que tindrà com a punt de partida el rerefons de la pel·lícula dirigida per Sam Taylor-Wood.

La proposta que ofereixen és la d'un sopar la nit d'aquest dijous amb aliments que tenen fama d'afrodisíacs, com ara el marisc, els fruits secs, el salmó, les maduixes, el plàtan o la xocolata. Per un preu de 30 euros per parella, la vetllada oferirà un menú de tres plats i un detall gratuït gentilesa de La Poma d'Eva. A més, entre tots els assistents es sortejarà un lot que inclou una desena d'articles oficials de la línia creada arran del film i que ja fa dies que ocupa bona part de l'aparador del sex-shop manresà.

L'àpat tindrà lloc a partir de les nou del vespre, i, encara que no cal reservar taula, els més prudents poden assegurar el seu racó íntim trucant al 93 872 51 72 o al 619 718 675.