L'Ajuntament de Cardona convoca 3 nous plans d'ocupació

Serviran per cobrir dues places de peó de la brigada municipal i una plaça d'auxiliar d'administració

Redacció
23 de febrer del 2015
Actualitzat a les 12:19h
L'Ajuntament de Cardona ha obert la convocatòria per a la provisió, temporal, de dues places de treball com a peó de la brigada municipal. Per optar a la plaça cal ser major de 18 anys i tenir experiència en l'àmbit de la construcció. El termini per presentar les sol·licituds acaba el proper 6 de març.

També s'ha obert una convocatòria per proveir una plaça d'auxiliar administrativa per desenvolupar tasques pròpies d'administració, oficina i ordenança. Per optar a la plaça cal ser major de 18 anys, tenir el títol de graduat en educació secundària i formació i experiència en l'àmbit administratiu. El termini per presentar les sol·licituds acaba el proper 27 de febrer.

Els tres llocs de treball estan destinats a persones en situació d'atur que estiguin inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya i al Servei d'Ocupació Local de Cardona. La documentació es pot sol·licitar a les oficines municipals. També es pot descarregar per Internet a l'apartat "Oferta Pública" de la pàgina web de l'Ajuntament de Cardona, clicant el següent enllaç: http://www.cardona.cat/ca/ajuntament/oferta-publica.
Arxivat a