Nou joves del Bages, becats per la Fundació Catalunya - La Pedrera

Del programa Ajuts Universitaris amb mil euros cadascú

Redacció
21 de febrer del 2015
Actualitzat a les 17:16h
La Fundació Catalunya-La Pedrera ha concedit un total de 420 mil euros als 420 estudiants que han obtingut les millors notes d'accés a la Universitat. El programa Ajuts Universitaris es una iniciativa singular a Catalunya, ja que és un programa específic de suport econòmic als estudiants que inicien la seva trajectòria universitària, i on només es té en compte el seu rendiment acadèmic.

L'Auditori de Barcelona ha acollit de nou aquest matí el lliurament dels Ajuts Universitaris de la Fundació Catalunya-La Pedrera per al curs 2014-2015. L'acte ha estat presidit Andreu Mas-Colell, Conseller d'Economia i Coneixement. També hi han estat presents el president de la Fundació, Germán Ramón-Cortés, la directora general de la Fundació Marta Lacambra, i el Dr. Manel Esteller, Investigador ICREA a l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell) i professor de genètica a la UB, així com representants de totes les universitats catalanes.

S'han rebut un total de 1.643 sol·licituds, i les beques han estat atorgades a 420 alumnes de diverses comarques i poblacions d'arreu de Catalunya (vegeu detall de la distribució geogràfica a l'annex adjunt). Entre els guardonats 9 són del Bages (7 noies i 2 nois). L'import de cada ajut és de 1.000 euros.