Vicent Partal i Antonio Baños, convidats de luxe a Navarcles

Els membres de la CUP han estat els organitzadors d'aquest acte, que s'emmarca dins el cicle "Veus per un nou país"

Redacció
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 23:19h
Partal i Baños seran a Navarcles aquest divendres.
Partal i Baños seran a Navarcles aquest divendres.

Partal i Baños seran a Navarcles aquest divendres.


El cicle de tres xerrades amb convidats vinculats en el moment històric que està vivint Catalunya actualment, "Veus per un nou país", tindrà el seu tret de sortida aquest divendres, 20 de febrer, a dos quarts de nou del vespre, a la Sala d'actes del Centre Cultural la Creueta de Navarcles.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per la CUP, que manifesta que el cicle no vol discutir sobre el procés, "d'això ja se n'ocupen els tertulians dels mitjans de comunicació", diuen, sinó que el que volen és "fer l'esforç de conceptualitzar la nova Catalunya independent".

Els primers convidats que trepitjaran el Centre Cultural la Creueta seran Vicent Partal i Antonio Baños, tots dos periodistes i col·laboradors en diversos mitjans, sobretot escrits i digitals.

Pel que fa a les dues xerrades següents, la CUP ja ha avançat que es farien el mes de març i d'abril respectivament i que ja tenien dos noms confirmats. El primer, Carles Castellanos, independentista històric i ex vicepresident de l'ANC. L'altra, Teresa Forcades, monja benedictina íntimament vincluada i cara visible de Procés Constituent.