Voxalba proposa un viatge entre Europa i Llatinoamèrica a Fals

Voxalba canta diumenge a Fals
Voxalba canta diumenge a Fals
Redacció
12 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:00h

Voxalba canta diumenge a Fals


El proper diumenge 15 de febrer a les 18.30h serà l'única oportunitat per veure l'espectacle, '2 ribes d'un oceà', dins la programació de l'Espai A, a l'Associació Cultural Recreativa de Fals. 

El cor femení Voxalba, format per 16 veus femenines, oferirà un únic concert dins la programació de l'Espai A, circuit d'arts escèniques que dota de programació estable a diferents Ateneus de Catalunya de febrer a maig. La cita serà a l'Associació Cultural Recreativa de Fals el diumenge 15 de febrer a les 18.30h i el cor presentarà el seu recital sota el títol '2 ribes d'un oceà', ja que les intèrprets oferiran una sèrie de cançons tant d'autors europeus com llatinoamericans, però amb l'eix comú que totes les composicions són d'autors contemporanis i escrites per a cor femení. L'engrescador de la iniciativa és que, malgrat les distàncies, l'essència de les cançons té en comú la visió espiritual i les arrels tradicionals. 

El cor Voxalba, actualment dirigit per Elisenda Carrasco, té més de vint anys i ha realitzat intercanvis amb cors de Venezuela o Madrid, i també ha viatjat a llocs com Hongria o Istambul. L'amalgama de les veus de les 16 integrants és un dels punts forts, ja que cada veu té el seu timbre, el seu color i el fet de no ser un cor amb moltes integrants, permet un lluïment individual, mitjançant el qual les intèrprets assumeixen rols d'un protagonisme gens habitual en el context coral.