La cara, com a mirall de l'ànima

El manresà Joan Vinyals explicarà com conèixer-se més a un mateix o conèixer els altres, seguint la tècnica de la morfopsicologia, en un acte organitzat per DEIM

Redacció
10 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:42h
L'Associació Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) organitza una trobada amb Joan Vinyals a través d'un dinar obert a tothom per parlar de morfopsicologia el proper divendres a les 2 del migdia a l'Espai Rubiralta de Manresa.

Podem definir la morfopsicologia com una disciplina que estudia la relació entre les característiques morfològiques de la cara d'una persona amb el seu perfil psicològic. Es duu a terme mitjançant el treball d'observació i posa en relació la biologia, la fisiologia i la psicologia.

Gràcies a la morfopsicologia podem conèixer millor la pròpia personalitat potenciant aquells aspectes que ens agraden o treballant sobre els que volem millorar. També ens permet anticipar-nos i actuar d'una manera més adequada en el tracte amb els altres.

En Joan Vinyals és un emprenedor que fa poc més d'un any va transformar la seva consulta tradicional de terapeuta en un centre de creixement humà obrint l'espai Tresors vitals on s'hi fan xerrades, tallers i cursets orientats cap a la vessant humana.

Cal confirmar assistència prèviament a [email protected]. El preu del dinar per als socis de DEIM és de 14 euros i de 15 euros pels qui no siguin socis.