Tallers educatius a Sant Joan sobre la infància i l'adolescència

Amb sessions gratuïtes durant les properes setmanes al Centre Obert La Cabanya

Redacció
10 de febrer del 2015
Actualitzat a les 14:26h
Sant Joan de Vilatorrada programa durant les properes setmanes 'L'escola de valors', uns tallers adreçats a pares i mares del municipi i els seus fills i filles. Es tracta d'un espai obert i gratuït proposat des de la regidoria d'Acció Social i Salut i el Centre Obert La Cabanya per donar noves eines a pares i fills en les etapes de la infància i l'adolescència.

Dos tallers
Els tallers sobre adolescència pretenen debatre i reflexionar sobre l'educació en aquesta etapa i es faran els dies 13 i 27 de febrer. Es vol acompanyar els joves en els seus processos de creixement amb respecte i límits. Les sessions al voltant de la infància donaran eines perquè els pares i mares gaudeixin de la paternitat/maternitat els dies 20 de febrer i 6 de març.

Sessions gratuïtes
Tots els tallers es faran en horari de tarda de 15.00 a 16.30 al Centre Obert La Cabanya i comptaran amb cafè i pastes per fer-les més amenes i properes. Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer a través del telèfon 93 876 50 04 (en horari de tarda) o bé al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament al 93 876 40 40 (en horari de matí).