Pipiripip, la revista per fomentar la lectura i els valors socials dels petits

La primera revista Pipiripip veurà la llum el proper més d'abril.
La primera revista Pipiripip veurà la llum el proper més d'abril.
Redacció
05 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:39h

"Pipiripip Magazine és una revista infantil que vol treballar directament per als lectors! Som creadors que editem creació i el nostre tret diferencial és precisament aquest: que volem capgirar la manera d'editar". Així és com el conjunt d'escriptors i il·lustradors que formen part d'aquest projecte presenten la seva idea idea. Un somni que, expressen, es basa en "treballar com i amb qui volem amb la voluntat de sumar idees i esforços per dur a terme un treball més ric, autèntic i original".

El projecte el formen un equip de quatre persones que treballen amb un petit grup de col·laboradors externs, tots companys de professió de la Catalunya central. Es tracta, doncs, d'una cooperativa de treball associat que té com a objectiu editar materials de qualitat i a bon preu, amb valor i utilitat per als lectors i, a canvi, fer-ne un mitjà de vida, perquè, tal com afirmen "creiem en una economia del bé comú basada en la confiança". Així, en lloc de subscriptors, el que busquen són mecenes que ells anomenen "companys de viatge".

Amb aquesta premissa, els emprenedors han creat un Verkami perquè tothom qui vulgui ajudar-los a tirar endavant el projecte ho pugui fer aportant la quantitat de diners que puguin o vulguin.

Educar a través de la lectura
Pipiripip és una publicació pensada per a famílies amb nens i nenes de 0 a 10 anys, que es durà a terme en tres formats: en paper, en digital i un extra cada quinze dies. 

Els continguts que s'hi tractaran estan pensats per "infondre optimisme i transmetre una sèrie d'idees i principis que trobem fonamentals", expliquen els creadors: "Volem plantar les llavors del futur: contribuir a la transmissió d'uns valors personals i socials, fomentar la creativitat i l'esperit emprenedor a través dels contes, sèries, reportatges i activitats que publicarem a la revista". S'entreveu, doncs, una intenció clara d'ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions. 

A l'espera d'aconseguir els diners que els falten per tirar endavant la idea, els creadors de Pipiripip no s'estan amb les mans plegades. I és que ja tenen una primera revista a mig fer que el 15 de març ja duran a impremta i que veurà la llum a principis del mes d'abril.

Per a més informació sobre el projecte, podeu consultar el Verkami que els emprenedors han creat per acomplir el seu somni.